LA COMPANYIA

CHINA CONSULTANTS és una companyia espanyola dedicada a la gestió de projectes, que dóna suport i assessora empreses i organitzacions en els processos d'internacionalització, i alhora desenvolupa operacions comercials i inversions a la República Popular de la Xina.
Fundada el 1988 en ple procés de desenvolupament del mercat xinès, CHINA CONSULTANTS té la seu central xinesa a Hong Kong i oficines a Pequín i Shanghai. Les gerències dels centres de treball xinesos són a càrrec de professionals espanyols que resideixen des de fa anys al país. La seu central espanyola és a Barcelona. Actualment l'equip humà de CHINA CONSULTANTS està format per 38 professionals, experts en les diferents àrees de negoci de la Companyia.
Al llarg de la seva història, CHINA CONSULTANTS s'ha anat involucrant en les diferents facetes del negoci internacional: inversió, deslocalització de la producció industrial, cooperació i establiment de relacions comercials. Un dels nostres principals objectius és aportar cada vegada més un valor afegit a les operacions d'internacionalització i respondre a les exigències d'una economia globalitzada.
CHINA CONSULTANTS és una extensió dels seus clients al mercat xinès.
II Convenció 2006 de CHC a casa Àsia. Al novembre de 2006, China Consultants va celebrar la seva Convenció Anual en l'entorn emblemàtic de Casa Àsia. Aquesta convenció va reunir als màxims representants de la Companyia d'Espanya i Xina i, durant dues jornades, es van analitzar i valorar les accions i projectes realitzats durant l'any i, així mateix, es van definir a grans trets les línies estratègiques per a l'any 2007. CHC va triar les instal·lacions de Casa Àsia com el marc ideal per a la celebració de la reunió per l'estreta col·laboració que existeix amb aquesta entitat, amb el comú objectiu de promoure i realitzar projectes per a impulsar les relacions entre Espanya i Xina. La Convenció de CHC va tenir l'honor de comptar en la seva sessió inaugural amb unes paraules de benvinguda del Sr. Amadeu Jensana, Director del Cercle de Negocis de Casa Àsia.